Mirë se vini në faqet tona të internetit!

PRODUKTET

PËR NE

PROFILI I KOMPANISË

    Fotografia e fabrikës_1460x569_1360x569

Me më shumë se 150 punonjës, Armstrong ka një ekip profesional dhe inxhinierë me përvojë të sistemit të frenimit automatik.Ne fokusohemi në produktet e frenave automatike mbi 23 vjet dhe kemi gjithmonë pasion për këtë karrierë.Ne punojmë me reputacionin tonë dhe besojmë se suksesi do të arrihet nëse këmbëngulim në cilësinë tonë.

LAJME

i ri

Pasqyrë e fabrikës

Ne jemi fokusuar në industrinë e materialeve të fërkimit për më shumë se 20 vjet, kemi një kuptim të thellë të pllakës së pasme dhe materialeve të fërkimit, dhe kemi krijuar gjithashtu një sistem të pjekur në rrjedhën e sipërme dhe të poshtme.

Gjatë procesit të prodhimit të tabelave të frenave, veçanërisht në procesin e përzierjes së materialit të fërkimit dhe bluarjes së tabelave të frenave, do të kushtojë pluhur i madh në t...
Cili është ndryshimi midis veshjes me pluhur dhe spërkatjes së bojës?
Veshja me pluhur dhe spërkatja e bojës janë dy teknika të përpunimit në prodhimin e jastëkëve të frenave.Të dy funksionet janë të formojnë një mbulesë mbrojtëse në surf ...