Добредојдовте на нашите веб-страници!

ПРОИЗВОДИ

ЗА НАС

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

    Фабричка слика_1460x569_1360x569

Со повеќе од 150 вработени, Армстронг има професионален тим и искусни инженери на системот за автоматско сопирање.Ние се фокусираме на производи за автоматско сопирање повеќе од 23 години и секогаш имаме страст за оваа кариера.Работиме според нашата репутација и веруваме дека успехот ќе биде постигнат ако истраеме во нашиот квалитет.

ВЕСТИ

нов

Преглед на фабриката

Ние се фокусиравме на индустријата за материјали за триење повеќе од 20 години, имаме длабоко разбирање за задните плочи и материјалите за триење, а исто така воспоставивме зрел систем нагоре и низводно.

За време на процесот на производство на перничињата на сопирачките, особено на процесот на мешање на материјалот за триење и мелење на влошките на сопирачките, ќе чини огромна прашина во т...
Која е разликата помеѓу облогата во прав и прскањето со боја?
Облогата во прав и прскањето со боја се две техники за обработка во производството на влошки за сопирачките.И двете функции се да формираат заштитна обвивка на сурфање...