Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

O le a le eseesega i le va o le Pa'u Pa'u ma le Pa'u Vali?

O le fa'apipi'iina o le pa'u pa'u ma le pa'u vali e lua faiga fa'agaioiga i le gaosiga o pa'u taofi.O galuega uma e lua o le faia lea o se ufiufi puipui i luga o le paʻu taofi, o loʻo i ai tulaga lelei:

1.Fa'ato'a fa'aesea le feso'ota'iga i le va o le uamea pito i tua ma le ea / vai ausa, ia sili atu ona lelei le taofi o pads Anti corrosion ma le puipuiga.

2.Fa'apena ona fa'alelei foliga o pa'u taofi.E mafai e tagata gaosi mea ona fai ni pa'u taofi i lanu eseese e pei ona latou mana'o ai.

Ae o le a le eseesega i le va o le faʻapipiʻiina o le paʻu ma le faʻaogaina o vali?Ma e faapefea ona tatou filifilia e tusa ai ma o tatou manaoga?Tatou amata i le malamalama i mataupu faavae o nei faiga e lua.

Pa'u pa'u:

O le igoa atoa o le paʻu paʻu e maualuga le Infra-red electrostatic powder coating, o lona faʻavae o le faʻaaogaina o le eletise eletise e faʻafefe ai le paʻu i luga o le paʻu paʻu.A maeʻa le faʻapipiʻiina o le paʻu, faʻamafanafana ma faʻamalolo laasaga e fausia ai se ata i luga o le mea faigaluega.

E le mafai ona fa'amae'aina lenei fa'agasologa i se fana fa'afefe faigofie.E masani lava ona aofia ai se pamu sapalai o le pauta, se mata vibrating, se afi eletise eletise, se fana eletise eletise maualuga, seseti otoe fa'aleleiamasini, o se alavai faʻamago infrared maualuga ma maluluvaega.

Tulaga lelei o le paʻu paʻu:

1. E sili atu le faauo o le siosiomaga nai lo le vali

2. O le pipii ma le maaa o le pauta ma le aafiaga o le ufiufi o le paʻu e sili atu nai lo le vali.

3. O le toe faʻaleleia o le paʻu e maualuga.A maeʻa ona faʻatautaia e le masini toe faʻaleleia, o le toe faʻaleleia o le paʻu e mafai ona sili atu i le 98%.

4. O le faʻaogaina o le paʻu eletise eletise e le o iai ni solvents organic ma o le a le maua ai le kesi otaota, o lea o le a mafua ai le faʻaleagaina o le siosiomaga ma e leai se faʻafitauli i le puleaina o le kesi otaota.

5. E talafeagai mo le gaosiga o fale gaosimea, maualuga maualuga o masini.

Le lelei o le paʻu paʻu:

1.E manaʻomia e le masini le faʻavevelaina ma le vaega malulu, e manaʻomia ai le tele o le fola.

2.O le tau e maualuga atu nai lo le vali vali ona e tele ona vaega

Vali vali:

O le fufuluina o le vali o le fa'aogaina lea o le fana ma le fa'amalosi o le ea e fa'asalalau ai le vali i toniga ma matāua lelei, ma fa'asavali ai le vali i luga o le mea o oloa.O lona fa'avae o le fa'apipi'i lea o vali i luga o pa'u taofi.

Tulaga lelei o le valiina o vali:

1.E taugofie le tau o masini, e taugofie foi le faagaoioiga

2. E matagofie le aafiaga vaaia.Ona e manifinifi le ufiufi, e lelei le lamolemole ma le iila.

Le lelei o le faʻapipiʻiina o vali:

1. Pe a vali e aunoa ma se puipuiga, o le maualuga o le benzene i le ea o le fale faigaluega e matua maualuga lava, lea e matua afaina ai le au vali.O le afaina o le vali i le tino o le tagata e le gata e mafai ona tupu e ala i le inhalation o mama, ae e faʻafefe foi i le paʻu.O le mea lea, e tatau ona saunia meafaigaluega puipuia pe a valiina, ma e tatau ona faʻatapulaʻaina le taimi faigaluega, ma o le nofoaga faigaluega e tatau ona i ai tulaga lelei ea.

2. E tatau ona vali ma le lima le paʻu taofi, ma e manaʻomia ona feaveaʻi ma le lima i le potu faʻapipiʻi vali, lea e talafeagai mo tamaʻi paʻu (e pei o uila afi ma uila uila).

3. E faigofie ona fa'aoso le fa'aleagaina o le si'osi'omaga, ma e mana'omia le fa'atonutonuina o le fa'a'ave'esea o le pa'u.

O lea e mafai ai e le au gaosi oloa ona filifili le tekinolosi sili ona lelei e tusa ai ma lau paketi, manaoga o le siosiomaga i le lotoifale ma le ata vali.


Taimi meli: Ian-03-2023